Konferens i slottsmiljö i Edinburgh  

Boka in en konferens eller annat företagsevent i slottsmiljö i Skottland. På Melville Castle från 1700-talet i Edinburgh bor ni fantastiskt och äter gott. Det finns alla typer av aktiviteter, från whiskyprovningar till utflykter på fyrhjulingar genom det skotska landskapet.

[su_spacer]

Rummen

Rummen är lyxiga och eleganta i klassisk stil i en 1700-talsmiljö. 32 rum av varierande storlek, alla med underbar utsikt över det skotska landskapet.

[su_spacer]

Om hotellet

Melville Castle ligger endast 20 minuter från Edinburgh Airport och en mil från stadskärnan. Det finns fyra stora mötesrum och mindre rum för de mer informella mötena i en lugn miljö.
Med 32 sovrum, kostnadsfri Wi-Fi, parkering för 80 bilar och landningsplatta för helikopter, är Melville Castle en perfekt plats för en lyckad konferens, ett företagsevent eller en produktlansering.

Med våra 20 hektar mark kan vi arrangera team building event och utomhusaktiviteter så som ATV, lasergame och bågskytte för att nämna några.

Tält finns att tillgå för större event, middagar eller ceremonier och om ni önskar whiskyprovningar, catering demonstrationer eller andra aktiviteter så arrangerar vi det gärna åt er.

Kontakta oss

Från 3,900 kr

Pris per person, avser del i Dubbelrum, 3 nätter, 17/4 2015, Från Köpenhamn, Kastrup

Melville Castle
Gilmerton Road
Edinburgh, Midlothian EH18 1AP
Storbritannien
0044 (0)131 654 0088
reception@melvillecastle.com