Konferens med golf vid Lissabon  

  • Destination: ,
  • Reslängd: 4 nätter
  • Pris från: 5,900 kr

Ta din konferens eller ditt seminarium vid Lissabon, Portugal. På Dolce Camporeal Lissabon bor du 5-stjärnigt, spelar på en 18-hålsgolfbana, njuter av ridsport eller bara vandrar i vinlandskapen. Populärt alternativ med sina mötes- och konferensmöjligheter i kombination med de underbara golfbanorna.

[su_spacer]

Rummen

Moderna och exklusiva rum och sviter i en naturskön miljö med underbara vyer, vinfält och golfbanor. På rummen finns alla de bekvämligheterna man kan förvänta sig av ett 5-stjärnigt hotell.

[su_spacer]

Om hotellet

Det finns en plats där ett majestätiskt landskap möter ett lugn på den idylliska landsbygden. Där även luften verkar renare, fräschare och man känner sig piggare. Just där, i mitten av denna plats, ligger Dolce Camporeal Lissabon, i Torres Vedras-distriktet i västra Portugal.

Allt det här lugnet ligger endast 30 minuter från norra Lissabon och 20 minuter från stränder på västkusten. Bo på en av de 151 rummen, spela en runda golf på den utmanande golfbanan med 18 hål, besök ridbanan eller planera ett möte för att dra nytta av fördelarna av konferensrummen med en kapacitet på över 650 personer.

Ta dig runt bland vinfälten i Oeste-regionen och lär känna det bästa som landskapet har att erbjuda i vinväg.

Njut av den medeltida staden Obidos, bara 30 minuters bilresa från hotellet.

Kontakta oss

Från 5,900 kr

Pris per person, avser del i Dubbelrum, 4 nätter, 24/4 2015, Från Köpenhamn, Kastrup

Dolce CampoReal Resort
Rua do Campo
Turcifal 2565-770
Portugal

Tel: +351261960900