Inspirationsresa till Barcelona  

  • Destination: ,
  • Reslängd: 3 nätter
  • Pris från: 3,900 kr

Med sitt läge mitt i centrum i Barcelona på Hotel Colonial bor du suveränt och oavsett om det gäller ett företagsevent, en inspirationsresa, kundresa, kick-off eller studieresa så kommer det bli en lyckad vistelse. Närhet till tonvis med attraktioner och buss och tunnelbana runt knuten. Bättre än så kan det knappast bli i Barcelona.

[su_spacer]

Rummen

Rummen är renoverade i modern stil som andas lyx med trägolv och en varm känsla. Belägna mitt i Barcelonas stadskärna är rummen tysta och möjligheter för att skärma av solen finns. I övrigt finns de flesta bekvämligheterna.

[su_spacer]

Om hotellet

Mitt i centrum av Barcelona och Gothic-distriktet.
Hotell Colonial Barcelona är ett 4-stjärnigt hotel som strävar efter att göra dina vistelse till en oförglömlig upplevelse. Med sitt läge mitt i Barcelona, är hotellet perfekt beläget för den som vill ha närhet till alla attraktioner, butiker och transportknutpunkter med buss och tunnelbana.

Hotellet är en imponerande byggnad av sten i kolonial stil i Gothic-distriktet. Bredvid ligger stadshuset och Picassomuseet inom 10 minuters promenad ligger den berömda katedralen, Las Ramlas, Plaça Catalunya och Barceloneta Beach.

Kontakta oss

Från 3,900 kr

Pris per person, avser del i Dubbelrum, 3 nätter, 12/3 2015, Från Köpenhamn, Kastrup

Barcelona Hotel Colonial
Via Laietana, 3
08003 Barcelona
Spanien
Tel: 
+34 933192252