Stilfullt och centralt boende i Dubai  

  • Destination: ,
  • Reslängd: 7 nätter
  • Pris från: 5,500 kr

Bo 7 nätter centralt i Dubai med närhet till tunnelbana, shopping och en mängd av aktiviteter. Hotellet är unikt med sin höga service och bekvämligheter. Vi pratar med andra ord om en storstadsupplevelse i Dubai förpackad i en minimalistisk och stilfull inredningsstil. Det här en resa för dig oavsett om ditt mål är att upptäcka den arabiska kulturen, shoppa, se en storslagen stad eller bara njuta av värmen.

Rummen

Rummen är designade i en minimalistisk och stilfull stil med en internationell känsla över sig. Rymliga och bekväma rum med bekvämligheter utöver det vanliga.

 

Utflykter

Citytour i Dubai med guide Halvdag (4h) - 500:-

Storslagna upplevelser
Ni tar er runt i Dubai bland skyskrapor som Burj Al Arab och den konstgjorda ön The Jumierah Palm Island. Ni besöker även bland annat Dubai Creek i den historiska delen av staden, Dubai Museum, den traditionella marknaden Gold & Spice Souks och den medeltida moskén Jumeirah Mosque. En av våra populäraste utflykter.
Utflykt till Abu Dhabi Heldag (8h) - 600:-

Kultur och historia
Abu Dhabi är till skillnad från Dubai lugnare och inte lika kommersiell. Du möts av rikedomar, grönska och magnifika kulturella byggnader så som världens 3:e största moské, Sk Zayed Mosque. Ni åker vidare till olika delar av staden och tittar på presidentens palats och “Heritage Village” som är en identisk replika av Beduinstaden som den såg ut innan oljeprospekteringen började.
Ökensafari med middag och magdans (6h) - 750:-

Äventyr och underhållning

Ni hämtas på eftermiddagen i Dubai och kör genom öknen i Dubai med flera pauser för fotografering. Ni kommer att få rida på kameler, titta på solnedgången, sandsurfa och prova på så kallade hennamålningar på händer och fötter. Kvällen avslutas med en grillmiddag och vattenpippa. Innan ni återvänder till Dubai, får ni se på magdans runt lägerelden under en klar stjärnhimmel.

At the top - Burj Khalifa – världens högsta byggnad med transport - 600:-
Svindlande höjder
Bli inbjuden till världens högsta byggnad, Burj Khalifa. Utsiktsplatsen på 124:e våningen ger er den bästa utsikten som går att få. Skyskrapan är omgiven av hotell, shopping och underhållning.

 

Paketpris med lyx, kultur, historia, äventyr och underhållning Spara 550:-! Alla ovanstående utflykter för 1900:-! (Alla priser gäller per person)

Om hotellet

Beläget i Dubais historiska och kulturrika distrikt, Dira, ligger Traders hotel. Hotellet ligger endast en kvart från Dubais flygplats och 50 meter från hotellet ligger tunnelbanestationen som är det smidigaste transportmedlet i stan och leder till alla attraktioner i staden. Du behöver inte gå långt för att komma till all shopping.

Det här moderna hotellet består av 250 rum och sviter i en minimalistisk och stilfull design med många unika bekvämligheter och en hög servicenivå som passar affärsresenären lika väl som semesterresenären.

Måltiderna på Traders Hotel Dubai kombinerar en Arabisk stämning med en internationell på The Junction Restaurant. Den här stilfulla restaurangen erbjuder en buffé som serverar allt från pizza, pasta till asiatiska specialiteter.

Under dagen kan man hänga i Lobby Loung:en och Juicebaren som har ett brett utbud av kalla drycker. I Chameleon Bar spelar även ett live-band alla dagar som du kan koppla av till.

Kontakta oss

Från 5,500 kr

Pris per person, avser del i Dubbelrum, 7 nätter, 11/5 2015, Från Köpenhamn, Kastrup

Traders Hotel, Dubai By Shangri-La
Corner of Abu Baker Al Siddique & Salah Al Din Road, Deira
Förenade Arabemiraten
Tel: +971 4 265 9888