Lyxigt cityboende i Dubai på Sofitel Jumeirah  

  • Destination: ,
  • Reslängd: 7 nätter
  • Pris från: 9,800 kr

Oavsett om du ska på bröllopsresa, affärsresa eller vill leva i lyx och få den service som tillhör en 5-stjärnig hotellvistelse är det här resan för dig. 7 dagar i Dubai på Sofitel Jumeirah skämmer bort din kropp och själ samtidigt som du bor mitt bland butiker och kaféer men samtidigt stranden runt knuten.

Rummen

Rum och sviter med alla bekvämligheter och samtliga med fantastisk utsikt. Luxury-rummen och sviterna ligger på framsidan av hotellet med panoramavy över havet.

Utflykter

Citytour i Dubai med guide Halvdag (4h) - 500:-

Storslagna upplevelser
Ni tar er runt i Dubai bland skyskrapor som Burj Al Arab och den konstgjorda ön The Jumierah Palm Island. Ni besöker även bland annat Dubai Creek i den historiska delen av staden, Dubai Museum, den traditionella marknaden Gold & Spice Souks och den medeltida moskén Jumeirah Mosque. En av våra populäraste utflykter.
Utflykt till Abu Dhabi Heldag (8h) - 600:-

Kultur och historia
Abu Dhabi är till skillnad från Dubai lugnare och inte lika kommersiell. Du möts av rikedomar, grönska och magnifika kulturella byggnader så som världens 3:e största moské, Sk Zayed Mosque. Ni åker vidare till olika delar av staden och tittar på presidentens palats och “Heritage Village” som är en identisk replika av Beduinstaden som den såg ut innan oljeprospekteringen började.
Ökensafari med middag och magdans (6h) - 750:-

Äventyr och underhållning

Ni hämtas på eftermiddagen i Dubai och kör genom öknen i Dubai med flera pauser för fotografering. Ni kommer att få rida på kameler, titta på solnedgången, sandsurfa och prova på så kallade hennamålningar på händer och fötter. Kvällen avslutas med en grillmiddag och vattenpippa. Innan ni återvänder till Dubai, får ni se på magdans runt lägerelden under en klar stjärnhimmel.

At the top - Burj Khalifa – världens högsta byggnad med transport - 600:-
Svindlande höjder
Bli inbjuden till världens högsta byggnad, Burj Khalifa. Utsiktsplatsen på 124:e våningen ger er den bästa utsikten som går att få. Skyskrapan är omgiven av hotell, shopping och underhållning.

 

Paketpris med lyx, kultur, historia, äventyr och underhållning Spara 550:-! Alla ovanstående utflykter för 1900:-! (Alla priser gäller per person)

Om hotellet

Sofitel är den enda franska hotellkedjan som finns på fem kontinenter med 120 hotell i nästan 40 länder. Sofitel erbjuder moderna hotell och resorts anpassade för de som uppskattar och förväntar sig skönhet, kvalitet och kompetens.

Sofitel Dubai Jumeirah Beach ligger bland butikerna och kaféerna i Dubai på den kända The Walk i Jumeirah. Hotellet blandar arabisk design med utsökt fransk elegans. Detta 5-stjärniga lyxhotell erbjuder ett utmärkt boende för såväl fritids- och affärsresenärer och är fantastiskt oavsett om det gäller bröllopsresan eller ett lyxigt boende att skämmas bort på.

Kontakta oss

Från 9,800 kr

Pris per person, avser del i Dubbelrum, 7 nätter, 24/5 2015, Från Köpenhamn, Kastrup

Sofitel Dubai Jumeirah Beach
Jumeirah Beach Residence
Dubai Marina, Dubai
Förenade Arabemiraten
Tel: 00 971 4 448 4848