Phuket med familjen i ett lugnt boende med närhet till allt  

  • Destination: ,
  • Reslängd: 9 nätter
  • Pris från: 7,650 kr

Bo lyxigt i en avslappnad och lugn miljö mitt i Phuket med närhet till allt. Perfekt boende för familjer eller par som är ute efter att uppleva Thailand.

 

Rummen

Hotellet är uppdelat i två delar. En för familjer och barn och en för vuxna. Alla rummen är rymliga och inreda i asiatisk stil. Oavsett vart man än bor så lovas en upplevelse och ett bekvämt boende.

 

Om hotellet

Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket
Med ett stenkast från stranden, ligger hotellet som är byggt i modern Asiatisk design. Man möts av en byggnad som är byggd med två vingar och en stor ingång i mitten med en stor lobby. Varje vinge är omgiven av natur och har sitt egna pool-område. Butiker och restauranger finns i anslutning till hotellet och nås med en kort enkel promenad. Den ena vingen har valt att fokusera på familjer och barn medan den andra på en mer vuxen och lugn miljö. Allt för passa alla åldrar.

Hotellets mer avslappnade och tysta miljö passar perfekt för familjer och par som är ute efter en semester där man kan få lugnet från den vackra naturen men samtidigt ha närhet till vimlet i storstan, Phuket med allt vad det innebär med shopping och restaurangliv.

Från hotellet anordnas det ett flertal utflykter och aktiviteter i området. Det finns även en SPA-avdelning på hotellet med massagebehandlingar och andra behandlingar för kropp och själ. För de allra minsta finns det en barnklubb.

Kontakta oss

Från 7,650 kr

Pris per person, avser del i Dubbelrum, 9 nätter, 10/5 2015, Från Köpenhamn, Kastrup

Horizon Karon Beach Resort & Spa
Karon 2 Alley, Karon,
Mueang Phuket District,
Phuket 83100, Thailand
Tel: +66 76 284 555