Exklusiva villor på Medhufushi i ett romantiskt Maldiverna  

  • Destination:
  • Reslängd: 7 nätter
  • Pris från: 20,950 kr

På Medhufushi Island Resort njuter du av din romantiska resa på Maldiverna. Med möjlighet att bo ute till havs i lagunen i total avskildhet med Spa-upplevelser och all lyx som ett 5-sjärnigt boende bjuder på, får du en resa att minnas hela livet.

KAMPANJPRIS JUST NU: FRÅN 2 000:- RABATT

Rummen

På Medhufushi finns endast villor, vid stranden, i havet med anslutande brygga eller helt fristående villor ute i vattnet. Villorna är luftiga, inreda i tropisk stil och alla bekvämligheter.

Om hotellet

Medhufushi Island Resort är en oas av lugn och avkoppling. En auro av lugn genomsyrar den idylliska ö som är prydd med skuggande kokospalmer och tropiska blommor. Om du vill komma bort från allt och uppleva prisvärd, avspänd lyx så kan du inte hitta något bättre än Medhufushi Island Resort.

Som en av bara två orter i vackra Meemu Atoll är du långt ifrån buller och trängsel. Här hittar du alla bekvämligheter som hör till i vackra, rymliga och attraktiva villor, som kommer med ett privat soldäck. De exklusiva sviterna ute på lagunen erbjuder den ultimata avskildheten. Dessa sviter är endast tillgängliga med båt.

Den maldiviska stämningen är uppenbar i hela orten med den varma och välkomnande personal och inredningen. På resorten finns det självklart ett spa, byggt på styltor ovanför den glittrande lagunen.

Här finns förutom den rena vita sandstranden, olika typer av aktiviteter och upplevelser. Det avskilda läget gör att de omgivande korallreven och dykplatserna nästan är orörda. Genom att dyka och snorkla kan du upptäcka en mängd spännande och underbara dykplatser där mantor, sködpaddor, revhajar och allehanda tropiska fiskarter kan hittas. Werner Lau Diving Center Team är på plats för att hjälpa dig att dyka och upptäcka korallreven.

Kontakta oss

Från 20,950 kr

Pris per person, avser del i Dubbelrum, 7 nätter, 3/6 2015, Från Köpenhamn, Kastrup

ERBJUDANDE T.O.M. 30 MAJ
Bokar du SENAST den 30 maj får du från 2 000:- i rabatt per vuxen. Ju bättre rum du bokar desto högre rabatt!

Ovan prisförslag gäller för boende i Beach Villa.
Lägg till 2 200:-/person och uppgradering till Water Villa (Ord.pris: 3 200:-/pers).

Lägg en intresseanmälan idag och ta del av rabatten!

Prisförslag för två personer blir efter rabatt från 37 900:-
(Ordinarie pris: 41 900:-)

Medhufushi Island Resort
Meemu Atoll, 39498
Maldives

Tel: 00 960 672-0026