Familjevänligt och All Inclusive i Marrakech på Eden Aquapark  

  • Destination: ,
  • Reslängd: 7 nätter
  • Pris från: 5,900 kr

Ett suveränt resmål för hela familjen som passar alla, från de minsta till de äldsta. I Marrakech kan du njuta av kontraster, allt från myllrande gatuliv till lugnet och lyxen på Eden Andalou Aquapark & spa. Med pooler, restauranger, barer, barnaktiviteter och närhet till resten av staden får du det bästa av två världar.

Rummen

Inredning i orientalisk stil med rymliga ytor. Hela hotellet är väldigt familjevänligt med många aktiviteter för barn. Stora badrum och många bekvämligheter.

Om hotellet

Hotel Eden Andalou 5* Aquapark & SPA
Hotellet är ett av de vackraste femstjärniga hotellen i Marrakech och ligger 10 minuter från Medina och flygplatsen i Marrakech. De 236 sviterna är omgivna av blommiga uteplatser och inreda i härlig Marockansk stil och genom sitt läge innanför riadernas skyddande väggar får du ut det mesta av din semester. I de 2 lounger som finns domineras inredningen av kupoler, vit marmor och böhmisk kristall.

I mitten av hotellet ligger trädgårdar och där bland dem, 2 swimmingpooler. Allt är sedan omgivet av barer och restauranger så som The Fez, The Toque och en italiensk restaurang. Annars finns det även en jazzbar för de som vill äta en god bit mat till härlig musik.

 

Kontakta oss

Från 5,900 kr

Pris per person, avser del i Dubbelrum, 7 nätter, 18/3 2015, Från Köpenhamn, Kastrup

All Inclusive ingår i priset.

Eden Andalou Hotel Aquapark & Spa
Km 4 route d’Amezmiz,
Marrakech 40000,
Marocko,
Tel:+212 5244-59400