Cityliv i Dubai med boende på Emirates Grand Dubai  

  • Destination: ,
  • Reslängd: 7 nätter
  • Pris från: 10,900 kr

7 nätter i Dubai, boendes på det femstjärniga Emirates Grand Dubai med närhet till shopping, cityliv och till havet.

Ett resmål med fokus på storstadspuls och shopping i en storslagen miljö. Med närhet till några av områdets vackraste stränder gör den här resen fulländad.

1 km
Ja
Ja
Ja
4 km
Ja, delvis

Rummen

Det finns fyra populära rumtyper på hotellet. Samtliga rum har de flesta moderna bekvämligheter och är inreda i varma färger och är stora till ytan.

 

Utflykter

Citytour i Dubai med guide Halvdag (4h) - 500:-

Storslagna upplevelser
Ni tar er runt i Dubai bland skyskrapor som Burj Al Arab och den konstgjorda ön The Jumierah Palm Island. Ni besöker även bland annat Dubai Creek i den historiska delen av staden, Dubai Museum, den traditionella marknaden Gold & Spice Souks och den medeltida moskén Jumeirah Mosque. En av våra populäraste utflykter.
Utflykt till Abu Dhabi Heldag (8h) - 600:-

Kultur och historia
Abu Dhabi är till skillnad från Dubai lugnare och inte lika kommersiell. Du möts av rikedomar, grönska och magnifika kulturella byggnader så som världens 3:e största moské, Sk Zayed Mosque. Ni åker vidare till olika delar av staden och tittar på presidentens palats och “Heritage Village” som är en identisk replika av Beduinstaden som den såg ut innan oljeprospekteringen började.
Ökensafari med middag och magdans (6h) - 750:-

Äventyr och underhållning

Ni hämtas på eftermiddagen i Dubai och kör genom öknen i Dubai med flera pauser för fotografering. Ni kommer att få rida på kameler, titta på solnedgången, sandsurfa och prova på så kallade hennamålningar på händer och fötter. Kvällen avslutas med en grillmiddag och vattenpippa. Innan ni återvänder till Dubai, får ni se på magdans runt lägerelden under en klar stjärnhimmel.

At the top - Burj Khalifa – världens högsta byggnad med transport - 600:-
Svindlande höjder
Bli inbjuden till världens högsta byggnad, Burj Khalifa. Utsiktsplatsen på 124:e våningen ger er den bästa utsikten som går att få. Skyskrapan är omgiven av hotell, shopping och underhållning.

 

Paketpris med lyx, kultur, historia, äventyr och underhållning Spara 550:-! Alla ovanstående utflykter för 1900:-! (Alla priser gäller per person)

Om hotellet

Ditt hem i Dubai. De exklusiva rummen i det 47 våningar höga Emirates Grand Hotel är smakfullt dekorerade med det senaste inom lyxiga bekvämligheter som ger dig den komfort som förväntas av ett exklusivt hotel.

Det här alkoholfria hotellet ligger i hjärtat av de kommersiella distrikten, på Dubais populära Sheikh Zayed Road, vid Burj Khalifa, den högsta byggnaden i världen. Emirates Grand ligger mitt emot “Financial Centre Metro Station” där enkelt tar dig vidare till Dubai International Financial Centre, Dubai International Convention och Exhibition Centre, Dubai World Trade Centre och mellanösterns största shoppinggalleria – Dubai Mall. Det är endast 15 minuters körtid från flygplatsen och 5 inuter från den gyllene stranden Jumeirah Beach Park.

Gäster har tillgång till poolen på taket som ger en panoramavy över staden och den arabiska gulfen. De har även tillgång till ett fullutrustat hälsocenter lika väl som till en tennisbana. Ett spa med bastu, bubbelbad och ångbastu finns även. Emirates Grand Spa erbjuder en stor variation av kropps- och ansiktsbehandlingar. Dessa kan du boka på hotellet eller genom oss.

Njut av hemmalagad mat på hotellets restaurang och även den berömda arabiska shesha, även känt som hubbly bubbly som antingen serveras i loungen på taket eller i trädgårdsdelen. Slappna av med din favoritdrink på takterrasen.

Planera in ett möte i något av hotellets fyra mötesrum som är fullt utrustade med moderna ljud- och bild faciliteter.

Kontakta oss

Från 10,900 kr

Pris per person, avser del i Dubbelrum, 7 nätter, 10/5 2015, Från Köpenhamn, Kastrup

Emirates Grand Hotel
Sheikh Zayed Road
Trade Centre 2
Dubai
United Arab Emirates
Telephone: +971 4 323 0000 (24 hours)