Bo centralt i Dubai på Samaya Hotel Deira  

  • Destination: ,
  • Reslängd: 7 nätter
  • Pris från: 9,900 kr

8 dagar i Dubai med boende på lyxiga Samaya Hotel Deira som är ett femstjärnigt hotell och är strategiskt placerad i de kommersiella distrikten i Deira i Dubai. Från hotellet har du panaramavy över Dubai Creek som är Dubais historiska stadskärna.

Oavsett om du väljer att stanna länge eller bara några nätter , erbjuder Samaya Hotel Deira sina gäster en hög standard på ett bekvämt läge med bra mat, gym och sin pool på taket.


1 km
Ja
Ja
Ja
4 km
Ja, delvis

Rummen

Det finns flera olika rumtyper på hotellet. Det vanligaste är det de kallar för gästrum. Alla rummen håller en hög standard och har en utsikt över Dubaiviken.

Utflykter

Citytour i Dubai med guide Halvdag (4h) - 500:-

Storslagna upplevelser
Ni tar er runt i Dubai bland skyskrapor som Burj Al Arab och den konstgjorda ön The Jumierah Palm Island. Ni besöker även bland annat Dubai Creek i den historiska delen av staden, Dubai Museum, den traditionella marknaden Gold & Spice Souks och den medeltida moskén Jumeirah Mosque. En av våra populäraste utflykter.
Utflykt till Abu Dhabi Heldag (8h) - 600:-

Kultur och historia
Abu Dhabi är till skillnad från Dubai lugnare och inte lika kommersiell. Du möts av rikedomar, grönska och magnifika kulturella byggnader så som världens 3:e största moské, Sk Zayed Mosque. Ni åker vidare till olika delar av staden och tittar på presidentens palats och “Heritage Village” som är en identisk replika av Beduinstaden som den såg ut innan oljeprospekteringen började.
Ökensafari med middag och magdans (6h) - 750:-

Äventyr och underhållning

Ni hämtas på eftermiddagen i Dubai och kör genom öknen i Dubai med flera pauser för fotografering. Ni kommer att få rida på kameler, titta på solnedgången, sandsurfa och prova på så kallade hennamålningar på händer och fötter. Kvällen avslutas med en grillmiddag och vattenpippa. Innan ni återvänder till Dubai, får ni se på magdans runt lägerelden under en klar stjärnhimmel.

At the top - Burj Khalifa – världens högsta byggnad med transport - 600:-
Svindlande höjder
Bli inbjuden till världens högsta byggnad, Burj Khalifa. Utsiktsplatsen på 124:e våningen ger er den bästa utsikten som går att få. Skyskrapan är omgiven av hotell, shopping och underhållning.

 

Paketpris med lyx, kultur, historia, äventyr och underhållning Spara 550:-! Alla ovanstående utflykter för 1900:-! (Alla priser gäller per person)

Om hotellet

Samaya Hotel Deira är ett femstjärnigt hotell och är strategiskt placerad i de kommersiella distrikten i Deira i Dubai. Från hotellet har du panaramavy över Dubai Creek som är Dubais historiska stadskärna. Med sina 16 våningar, är hotellet en enastående prestation i modern arkitektur. Samaya Hotel Deira har 213 rum och sviter med underbar ytsikt över Dubaiviken (Dubai Creek), varje med lyxiga materialval på möbler och tyger. Förutom det får du bekvämligheter så som trådlöst internet, LCD-tv, badrockar, värdeskåp på rummet och minibar.

Oavsett om du väljer att stanna länge eller bara några nätter , erbjuder Samaya Hotel Deira sina gäster en hög standard på ett bekvämt läge med bra mat, gym och sin pool på taket.

Kontakta oss

Från 9,900 kr

Pris per person, avser del i Dubbelrum, 7 nätter, , Från Köpenhamn, Kastrup

Samaya Hotel Deira
Riggat Al Buteen
PO Box 88449
Dubai
Förenade Arabemiraten
Tel: +971 4 703 3333