Populära Ayrest Hotel i Hua Hin i Thailand  

  • Destination: ,
  • Reslängd: 9 nätter
  • Pris från: 7,250 kr

I populära Hua Hin i Thailand ligger fyrstjärniga Ayrest Hotel. Ett Boutique-hotell som med sin unika moderna Thai-inspirerade stil tilltalar den hela familjer likväl som det romantiska paret som är ute efter en tid tillsammans. Slappna av och njut av allt Thailand har att erbjuda.

 

Rummen

Modernt inreda rymliga rum i flera storlekar, vissa med havsutsikt och andra med poolutsikt.

 

Om hotellet

Ayrest Hua Hin ligger 5 minuters körning från Hua Hin centrum och allt buller och stress. Ett hippt Boutique-hotell med arkitekturen som speglar Thailändsk modern stil och passar för romantiska par lika väl som för familjesemestern. Gästrummen sätter standarden på hotellet med sin rymliga atmosfär, balkong och moderna trädetaljer.

Hotellets faciliteter inkluderar restaurang med både Thaimat och västerländsk mat och en bar vid poolkanten med hälsosamma smoothies, färgglada cocktails. Poolen omges av en tropisk trädgård som bjuder in till många avkopplande timmar utomhus.

Namet Ayrest kommer från “I-Rest” och symboliserar frihet och avkoppling. Konceptet och filosofin hos Ayrest Hua Hin handlar om att leverera fantastiska upplevelser till alla gästerna. Ayrest Hua Hin handlar om att att leva livet.

Kontakta oss

Från 7,250 kr

Pris per person, avser del i Dubbelrum, 9 nätter, 17/5 2015, Från Köpenhamn, Kastrup

Ayrest hotel
32 Petchkasem Road Hua Hin
Hua Hin District, Prachuap Khiri Khan 77110
Thailand
Tel: +66 32 522 777